نحوه استفاده: برای اینکه بدانید چطور از عسل برای درمان مشکلات پوستی خود استفاده کنید پیشنهاد میکنیم مطلب ماسک عسل را حتما مطالعه کنید.
مشورت با پزشک: اگر شما دارای آلرژی شدیدی به مواد غذایی هستید یا داروهای ضدآلرژی مصرف می کنید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید قبل از استفاده از عسل به عنوان تکمیلی به درمان آلرژی.
به طور کلی رطوبت کم عسل در کنار فشار اسمزی زیاد و اسیدی بودن آن باعث توقف فعالیتهای عوامل عفونتزا و میکروبها میشود.
چرا که بسته به این که پوست شما از چه نوعی است، نوع ماسک استفاده شده نیز متفاوت خواهد بود.
کودکان تغذیه شده با عسل نسبت به گروه تغذیه شده با شکر، کمتر به بیماریهای مختلف دچار میشوند که علت را میتوان در تولید سلولهای خونی بیشتر در این گروه دانست.
سپس با برهموم پوشانده شده تا از فساد و تجزیه آن جلوگیری گردد. مصریان از زنبورها برای مومیایی نمودن اجساد فراعنه الهام گرفتند.[۱۸]
در زیر چهار طریقهی مصرف عسل که بیشترین بازدهی را برای ورزشکاران دارد آورده شده است.
[۱۵][۱۶] البته در مواردی که رطوبت عسل بالا باشد یا درب آن باز بوده و رطوبت جذب کند فقط مخمرهای اسموفیلیک می توانند آن را آلوده و در آن ایجاد کف نمایند. این پدیده website را
جوانه زدن عسل مینامند و هم در عسل مومدار و هم در فرآورده های تصفیه شده مشاهده میشود.
عسل، یکی از قدیمی ترین و ارزشمندترین مواد طبیعی تولیدی است که تاریخچه ای حافل از استفاده انسان از آن دارد. این ماده گرانبها توسط زنبورها از شهد گلها جمع آوری می شود و به عنوان یک شیرینی طبیعی و مفید شناخته می شود.
۱. مضرات ناشی از آلرژی: مضرات ناشی از آلرژی زمانی اتفاق میافتد که فرد به عسل خام به خاطر وجود گرده گل در آن حساسیت دارد، آلرژی به عسل خام معمولا با علائم چون تنگی نفس، سرگیجه، حالت تهوع، ورم کردن زبان و… همراه خواهد بود که در صورت مشاهده هر کدام از این علائم بهتر است مصرف عسل را قطع و در صورت تشدید علائم به پزشک مراجعه کنید.
استفاده از عسل طبیعی به عنوان یک روش طبیعی برای درمان عفونت لثه می تواند بسیار موثر باشد.
این بیماران به صورت رندوم در دو گروه قرار گرفتند. گروه اول به مدت هشت هفته با عسل تغذیه شدند و گروه دوم با عسل تغذیه نشدند.
عسل به همراه موم عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در فارسی میانه کَندی [۱])، مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید میشود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گلها (شهد گلها) یا تراوشهای برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری میکنند.
Comments on “Detailed Notes on خواص عسل”